Juridisch Administratief Medewerker Chris van der Vlugt

Chris van der Vlugt

Juridisch Administratief Medewerker
E-mailadres:
vandervlugt@abcor-ip.com


Tijdens mijn studie criminologie werk ik parttime als administratief medewerker bij Abcor. Met mijn studie heb ik dagelijks maar weinig te maken met het merkenrecht. Hierdoor leer ik veel en blijft het werk bij Abcor uitdagend. Merkenrecht voelt voor mij een beetje als achter de schermen bezig zijn. Om nu als trademark assistent te werken voor een bedrijf waar ik tijdens de middelbare voor vakken vulde dient hiervoor als goed voorbeeld. Een groot deel van de tijd die ik bij Abcor ben, besteed ik aan het opstellen en versturen van de brieven. Naast mijn studie zit ik in verschillende commissies voor de studie- en studentenverenigingen waar ik bij aangesloten ben. Mijn hobby’s zijn rugby en powerliften. In mijn vrije tijd doe ik ook niets liever dan sporten.


Opleidingen:

• Huidige studie: bachelor criminologie
• Diploma Propedeuse: bachelor criminologie
• Diploma: International Baccaluareate, IB

Talen

Nederlands, Engels

Onze klanten
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?