New Business Christa Wouda

Christa Wouda

New Business
E-mailadres:
wouda@abcor.nl


Christa heeft een fascinerende carrière achter de rug. Door haar werkervaring bij organisaties zoals KPMG en PWC en haar bedrijfskundige achtergrond (MBA) is zij een goede sparringpartner voor managers om na te denken over succesvol ondernemen. Hoe kunnen IP rechten ingezet worden om de waarde van de totale onderneming te vergoten. Binnen Abcor ondersteunt en initieert zij acties in relatie tot (inter) nationale klanten. Buiten haar werk is Christa een fervent zeilster.

  • Diploma’s: MBA Strategic Management Consultancy
  • In het verleden werkzaam bij o.a. PWC, KPMG en Kenteq
  • Beheerst de Engelse en Nederlandse taal
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus