Merkenadviseur Ellen Streekstra

Ellen Streekstra

BMM gecertificeerd Merkenadviseur
E-mailadres:
streekstra@abcor-ip.com


Ellen behaalde in 1999 haar BBMM examen en is ruim 20 jaar actief als merkengemachtigde. Zij heeft bij verschillende merkenbureau’s gewerkt en hier veel ervaring opgedaan met cliënten uit het binnen- en buitenland. Ook heeft zij een aantal jaar als in-house gemachtigde gewerkt voor de Berggruen Group, waar zij de merken voor het Duitse warenhuis Karstadt beheerde. Ellen denkt graag mee met de klant en is zeer praktisch ingesteld. Ze zoekt altijd naar een oplossing die het meest efficiënt is voor de klant en verliest hierbij de kosten niet uit het oog.

Ellen houdt ervan om te genieten van de mooie dingen in het leven, zoals lekker uit eten, op actieve vakanties gaan of gewoon een stukje rijden in haar Fiatje 500 met open dak.

• Erkend BMM gemachtigde sinds 1999
• Gewerkt bij diverse merkenbureau’s, waaronder Considine, Merkenbureau Bouma, Bakker& Verkuijl en Kneppelhout
• In house gewerkt voor de Berggruen Group
• Talen: Engels, Duits en Frans

Onze klanten
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?