Juridisch Administratief Medewerker Jaimy Meeuwissen

Jaimy Meeuwissen

Juridisch Administratief Medewerker
E-mailadres:
meeuwissen@abcor-ip.com


Tijdens haar studie heeft Jaimy stage gelopen bij Abcor. Daar is haar interesse gewekt voor het merkenrecht. Jaimy ondersteunt is niet alleen actief in de ondersteuning van de merkenportefeuille, maar is ook de helpende hand bij het inplannen van congressen en afspraken.

Haar hobby’s zijn: sporten/fitness, hardlopen, skeeleren, afspreken met vriendinnen, gezellig terrasjes pakken, shoppen en strandwandelingen maken met haar hond Shadow.

  • Opleiding: MBO Juridisch Administratief Medewerker
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus