Trademark assistent Michelle van Gestel

Michelle van Gestel

Trademark assistent
E-mailadres:
vangestel@abcor-ip.com


Tijdens haar opleiding heeft Michelle zich gespecialiseerd in Intellectual Property Law, Internet Law en Contract Law. Haar grote interesse voor mode heeft zij weten te combineren met haar studie, die zij heeft afgesloten met haar scriptie Insufficient Protection of Fashion Designs by U.S. Copyright Law. In 2018 heeft zij besloten de overstap te maken naar het IE-recht en is zij in dienst gekomen bij Abcor als juridisch medewerkster. Michelle is bijzonder accuraat en zorgvuldig. Naast het bewaken van termijnen en het zorgvuldig behandelen van dossiers vindt Michelle het leuk om klanten te ondersteunen bij vragen.

Michelle is een heel sportief persoon. In haar vrije tijd is ze vaak aan het hardlopen, tennissen en is ze te vinden in de sportschool.

 

  • Diploma's: HBO-International & European Law aan de Haagse Hogeschool
  • Voorheen werkzaam bij: NN Investment partners en Nationale Nederlanden
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus