Merkenadviseur Nashebo Noya

Nashebo Noya

BMM gecertificeerd Merkenadviseur
E-mailadres:
noya@abcor.nl


Na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam te hebben afgerond, verhuisde Nashebo Noya naar Spanje. Daar is hij aan de slag gegaan bij een merken- en octrooienbureau. Bij zijn terugkeer in Nederland in 2009 heeft Nashebo eerst gewerkt op de merkenafdeling van het farmaceutische bedrijf Solvay (tegenwoordig Abbott). In 2011 trad Nashebo in dienst bij Abcor BV waar hij werkt als merkengemachtigde. (In 2015 de opleiding BBMM afgerond).
Naast zijn baan is Nashebo professioneel actief in de vechtsport, zowel als wedstrijdvechter, maar ook als leraar.

  • Diploma: Nederland Recht aan de Universiteit van Amsterdam
  • Voorheen werkzaam bij een merken- en octrooienbureau in Spanje, in Nederland bij Solvay
  • Beheerst de talen Engels, Spaans, Duits en Nederlands
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus