Merken assistent Sezen Sumer

Sezen Sumer

Merken assistent
E-mailadres:
sumer@abcor-ip.com


Tijdens haar opleiding heeft Sezen zich gespecialiseerd in het Intellectueel Eigendomsrecht en Privacy waarbij zij haar stage/scriptie periode bij Abcor heeft gelopen. In haar laatste jaar heeft zij in het kader van haar afstudeerscriptie een uitgebreid onderzoek gedaan naar het certificeringsmerk dat onlangs is geïntroduceerd binnen het merkenrecht. Na deze bijzondere publicatie is Sezen in dienst getreden bij Abcor als Trademark assistent. Sezen is bijzonder accuraat en zorgvuldig. Naast het bewaken van termijnen en het zorgvuldig behandelen van dossiers vindt Sezen het leuk om klanten te ondersteunen bij vragen.

Sezen is een sportief persoon en zij houdt ervan om te fotograferen in haar vrije tijd.

• Diploma's: HBO-Rechten aan de Leidse Hogeschool
• Start november 2019 met de premaster aan de Open Universiteit Amsterdam

eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus