Paralegal Tanja Oosterman

Tanja Oosterman

Paralegal
E-mailadres:
oosterman@abcor-ip.com


In 2009 is Tanja de merkenwereld ingerold. In de daaropvolgende jaren heeft zij zich verder kunnen verdiepen in het merkenvak doordat zij bij diverse merkenbureaus heeft gewerkt. Tanja en Ellen Streekstra zijn de afgelopen jaren bij diverse kantoren elkaar collega’s geweest (bij toeval). Daardoor zijn zij goed op elkaar ingespeeld.
Door de diversiteit aan werkzaamheden die zelden standaard zijn, blijft de merkenwereld voor Tanja boeiend. De vaak complexe processen zorgen altijd voor voldoende uitdaging. Tanja is zeer nauwkeuring en heeft een praktische instelling.
Naast haar werk is Tanja moeder van twee studerende zoons. Zij houdt van reizen en het lezen van een goed boek. Daarnaast is zij regelmatig te vinden in de sportschool.
• Gewerkt bij diverse merkenbureaus, waaronder Merkenbureau Bouma, Bakker & Verkuijl en Kneppelhout & Korthals Advocaten

Onze klanten
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?