Nieuwe merkenadviseurs bij Abcor

Dit voorjaar zijn Ellen Streekstra en Tanja Oosterman overgestapt naar Abcor. Ellen is al 20 jaar actief als merkengemachtigde. Zij heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende merkenbureaus, waaronder Merkenbureau Bouma, Bakker & Verkuijl en Kneppelhout & Korthals. Tevens heeft zij een aantal jaar als in-house gemachtigde gewerkt voor de Berggruen Group, waar zij de merken voor het Duitse warenhuis Karstadt beheerde. Tanja heeft de afgelopen 10 jaar als paralegal gewerkt voor diverse merkenbureaus. Ellen en Tanja gaan zich focussen op het MKB en de internationale praktijk van Abcor.
overige-algemeen

De laatste artikelen
Bescherming look and feel Heks'n kaas - dip & smeer'm
Zigzagpatroon Nikkie Plessen
Actievere rol Facebook bij nepadvertenties
Merkbescherming in Maleisië via Internationale Registratie
Damn Perignon Collection – gebruik merk in de kunst
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus