Paralegal Fenna Prins

Fenna Prins

Paralegal
E-mailadres:
prins@abcor-ip.com


Tijdens haar opleiding heeft Fenna zich gespecialiseerd in IE waarbij zij haar stage/scriptie periode bij Abcor heeft gelopen. In haar laatste jaar heeft zij in het kader van haar afstudeerscriptie een uitgebreid onderzoek gedaan naar de weigeringsgronden van vormmerken bij de Europese merkautoriteiten versus de Benelux autoriteiten. Na deze bijzondere publicatie is Fenna in dienst getreden bij Abcor als Trademark assistent. Fenna is bijzonder accuraat en zorgvuldig. Naast het bewaken van termijnen en het zorgvuldig behandelen van dossiers vindt Fenna het leuk om als eerste aanspreekpunt klanten te ondersteunen bij vragen over merkenclaims in het buitenland.

In haar vrije tijd houdt Fenna van dansen maar vooral plezier maken met haar vrienden en vriendinnen.

• Diploma's: HBO-Rechten aan de Leidse Hogeschool
• Gestart met premaster aan de Open Universiteit Amsterdam

Onze klanten
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?