Juridisch Administratief Medewerker Hjalmar Eelkema

Hjalmar Eelkema

Juridisch Administratief Medewerker
E-mailadres:
eelkema@abcor-ip.com


Ik werk sinds 2019 als parttime administratief medewerker bij Abcor. Daarnaast zit ik in mijn derde jaar van mijn bachelor criminologie en ga ik volgend jaar beginnen aan een tweede bachelor psychologie. Ondanks dat mijn studie niet volledig aansluit bij het werk dat ik doe, doe ik mijn werk met veel plezier en steek ik er ook nog wat van op. Verder probeer ik mijn studie en werk nog te combineren met een bestuursjaar bij mijn studievereniging, Corpus Delicti, als secretaris. Op zich een behoorlijke opgave, maar het gaat tot nog toe allemaal goed. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om naar de sportschool te gaan en ben ik recentelijk ook begonnen met boksen. Buiten sporten vind ik het ook erg leuk om allerlei activiteiten te ondernemen het studentenhuis waar ik woon.

Opleidingen:
• Huidige studie: bachelor criminologie
• Diploma: VWO Gymnasium
• Diploma: CAE Cambridge

Onze klanten
Volg Abcor
merkenbureau abcor op facebookmerkenbureau abcor op twitter merkenbureau abcor op linked in merkenbureau abcor op google plus
eiser
gedaagde
eiser
gedaagde

IP Kennisquiz over merkenrechten beeld versus woordmerk

Lacoste verkoopt kleding, schoeisel, parfum en brillen over de hele wereld. Het merk gebruikt een groene krokodil als logo. Het logo verwijst naar de bijnaam le Crocodile van de oprichter, tennisser René Lacoste. Het bedrijf heeft naast de naam, ook de gestileerde krokodil als merk vastgelegd. Als het merk EAU CROCO wordt aangevraagd voor parfum, juwelen en kleding, maakt het bedrijf hiertegen succesvol bezwaar. Is dit inderdaad een inbreuk?